DUBBEL GEGLAZUURDE ALUMINIUM RAMEN

Het meest populaire type aluminium raam is de vleugelstijl. Deze ramen openen van boven, zijkant of onderkant, maar worden meestal gezien als zijopenende ramen.

• Aluminium schuiframen zijn relatief nieuw op de markt, maar zijn zeer geschikt om in historische huizen (Victoriaans of Georgisch etc.) te plaatsen. Door een authentiek en traditioneel uitziend schuifraamontwerp te creëren, vinden de nieuwste aluminium schuiframen goedkeuring voor installatie op plaatsen waar het gebruik van dure houten schuiframen de enige eerdere oplossing was.

• Kantel- en draai-ontwerpen bestaan ​​al een tijdje. De speciale openingsmogelijkheid om het raamkozijn te kantelen voor ventilatie of volledig naar binnen te openen, maakt ze bijzonder nuttig op hogere verdiepingen of in hoogbouwsituaties.

• Aluminium tweevoudige ramen werken op dezelfde manier als een tweevoudige patiodeur. In geopende toestand vouwen de panelen naar de zijkanten waardoor er een volledig vrije ruimte ontstaat. Een van de beste ontwerpen voor een geweldig “fotovenster”.

• Aluminium openslaande deuren worden niet zo vaak gemonteerd, u zult ze eerder zien als openslaande deuren, maar Franse ramen genoemd.

https://directkozijnen.com/