Eigen ontwerpen bij The Art of Tattoo

Veel tattoo-artiesten, ook van The Art of Tattoo besteden tijd aan het maken van hun eigen ontwerpen. Deze ontwerpen worden in portfolio’s ingevoegd zodat klanten uit Gouda ze kunnen beoordelen bij het overwegen van een nieuwe tatoeage. Klanten kunnen tattoo-ontwerpen kiezen uit het portfolio van de tattoo-artiest, hun eigen ontwerp inbrengen of een aangepast ontwerp aanvragen bij de artiest uit Gouda. Veel tatoeëerders van The Art of Tattoo zijn opgeleid als kunstenaar – autodidact of op school – en gebruiken hun opleiding en talenten om speciale ontwerpen te maken die voldoen aan de specificaties van de klant.

Een andere belangrijke rol van de tatoeëerder is het voorlichten van The Art of Tattoo zijn klanten over tatoeages. Ten eerste moeten ze ervoor zorgen dat klanten begrijpen dat tatoeages permanent zijn. Ten tweede moeten ze klanten leren hoe ze voor hun tatoeages moeten zorgen, vooral in de weken na het aanbrengen in Gouda, waar het risico op infectie groter is. Veel tatoeëerders bieden ook piercingservices aan en kunnen worden opgeleid als piercer. Deze tattoo-artiesten plaatsen tong-, oor-, wenkbrauw-, neus- en andere piercings voor klanten en leren klanten hoe ze voor nieuwe piercings moeten zorgen.

Veel tattoo-artiesten zijn zelfstandige en hebben hun eigen winkels met werknemers zoals The Art of Tattoo, delen het eigendom van een winkel met een of meer andere tattoo-artiesten of huren een stand in een gevestigde tattoo-shop. Anderen werken voor tattoo-ketens of winkels die eigendom zijn van andere tattoo-artiesten of zakenmensen.

www.theartoftattoo.nl